Outdoor Ledwalls

AA
Krachtige en opvallende communicatie
Hoe profileer je je winkel of bedrijfspand zo optimaal mogelijk? Zet in op beeldschermcommunicatie via LED-schermen van The LedWall. En behaal met een relatief kleine investering een veel groter communicatieresultaat! Ben jij een vernieuwende, moderne en duurzame ondernemer? Houd dan niet langer vast aan ouderwetse borden waarmee je het aanzien van je pand en daarmee je merk conventioneel en onopvallend profileert.

bb
Onbeperkte mogelijkheden
Of het nu gaat over een LED-billboard rondom het voetbal- of hockeyveld, een LED-dansvloer in de discotheek of een ‘discobal’ van LED. De mogelijkheden met beeldschermcommunicatie zijn onbeperkt. Indoor en outdoor. Je kunt het zo gek niet bedenken of The LedWall heeft er wel een oplossing voor. Oplossingen waarmee je je veilig, duurzaam en vernieuwend kan onderscheiden ten opzichte van je concurrenten..

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

Een LED-scherm is betaalbaarder dan je denkt. Bereken jouw offerte in één minuut!

Transparante LED-schermen
ZARA, MANGO, Mercedes, Land Rover en Lamborghini. Een aantal voorbeelden van A-merken die hun winkels op een vernieuwende manier profileren met transparante LED-schermen. Heb je veel glas in je pand en wil je die transparantie behouden? Dan is een transparant LED-scherm van The LedWall dé oplossing. Een weergaloze uitstraling door een perfect op maat gemaakte (in de raamconstructie passende) toepassing. Licht, dun en volkomen geluidloos. Maar het belangrijkste: meer dan 80% transparant. Vanaf 5 meter zelfs niet zichtbaar!

Zie onderstaande videovoorbeelden van transparante LED-technologie.

Vergroot de effectiviteit van je campagnes
Een LED-scherm van The LedWall zorgt niet alleen voor krachtige en opvallende communicatie, je pand ziet er meteen modern en vernieuwd uit. En je past de content van je beeldscherm eenvoudig en realtime aan. Duurzaam, want je LED-scherm gaat zo’n 8 tot 10 jaar mee. Tijdsgebonden communicatie was nog nooit zo eenvoudig. De zichtbaarheid van je boodschap wordt groter, je valt meer op, je kunt verschillende boodschappen afspelen (picture in picture) en aansluiten op eventuele landelijke campagnes waardoor de effectiviteit van de campagne groter wordt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?