Support

Excellente service
Ook na de installatie van onze LED-schermen blijven we tot je dienst. We bieden excellente aftersales, support, garantie, onderhoud, reparatie en on-site diensten.

Perfecte installatie
We verzorgen de installatie van de LED-schermen in het hele land. Onze installateurs zetten het idee om naar een opvallend en mooi werkend geheel. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop. Pas als alles perfect is afgewerkt en de schermen naar behoren werken, zijn onze installateurs tevreden.

Hands-on training
De boodschap publiceren op het LED-scherm is kinderspel met de gebruiksvriendelijke software van The LedWall. Na de installatie bieden we je een hands-on training over de software. We leggen je in begrijpelijke taal uit hoe je content kunt plaatsen op de LED-schermen. We garanderen je dan ook dat je na deze training zelf aan de slag kan om de content op je schermen te beheren en aan te passen

Contentdesign door The LedWall?
Wil je dat wij de plaatsing en verversing van de content overnemen? Dat kan natuurlijk ook. Onze creatieve contentdesigners vertalen jouw content of ideeën naar sprankelende lay-outs, leuke templates en spelen moeiteloos met originele effecten.

Helpdesk
Voor onderhoud en reparaties kun je op ons rekenen. De helpdesk van The LedWall staat steeds paraat om elk technisch probleem zo snel mogelijk – binnen maximaal 2 werkdagen – op te lossen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. En natuurlijk hebben we de meeste onderdelen op voorraad.

Garantie
Op al onze producten is standaard een garantie van toepassing van 3 jaar. Deze garantie is – met een abonnement – uit te breiden naar 10 jaar. We komen dan niet alleen gratis langs bij eventuele storing, we komen dan ook jaarlijks voor onderhoud (inspecteren, kalibreren, schoonmaken, etc). Je hebt dan 10 jaar lang geen omkijken naar het scherm.

Wij helpen je graag verder. Mail support@theledwall.nl of bel 040 – 218 33 38