Wie Wij Zijn

Bij The LedWall geloven we in de kracht van LED-schermen voor opvallende en vernieuwende communicatie. Wij combineren onze passie voor marketing en communicatie met die voor LED-technologie en vernieuwing. Niet alleen om ervoor te zorgen dat je opvallend en effectief communiceert vanuit je bedrijfspand of winkel. Maar ook dat je je klanten op een vernieuwende manier verbaast, raakt of verrast. Zodat je met je merk meer omzet genereert en je als innovatieve speler positioneert.

Wij helpen je graag verder.

Een LED-scherm is betaalbaarder dan je denkt. Bereken jouw offerte in één minuut!

Aandacht van een specialist

Er zijn honderden LED-scherm fabrikanten en verkopers. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Welke techniek past het beste bij jouw behoefte en pand, winkel  en/of vereniging? Afhankelijk van jouw wensen en behoeften adviseren de specialisten van The LedWall je over welke producttoepassing het beste past. Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren hoe je marketing en rendement technisch de juiste keuzes kunt maken.

Alle producten en onderdelen ondergaan een uitgebreide controle vóórdat we de LED-schermen plaatsen. Zo ben je zeker van het juiste scherm én excellente kwaliteit.

Een goed return on investment voor onze klanten vanuit business en merkdoelstellingen.
Daar worden wij uiteindelijk blij van!

Onze Quality Auditor bezoekt continu de fabrikanten waar wij intensief mee samenwerken. Productie en gereed product worden uitvoerig gecontroleerd.

Benieuwd naar onze diensten?