Moderne Communicatie

Vernieuwend en opvallend communiceren

Ouderwetse reclamezuilen, buitenschermen, reclameschermen- panelen en displays zijn statisch en achterhaald. LED-videowalls hebben de toekomst en die toekomst speelt zich nu al af. Steeds meer innovatieve bedrijven investeren niet langer in ouderwetse communicatiemiddelen, maar kiezen voor een moderne, duurzame LED-videowall waarmee ze flexibel en impactvol kunnen communiceren.

Moderne uitstraling

Of het nu gaat om indoor communicatie of outdoor communicatie. Statische reclamezuilen, reclamebanieren, gevelreclame of winkelsigning geven een pand of winkel niet de uitstraling anno 2016. Met LED-videowalls verras je niet alleen je klanten, maar geef je je pand of winkel ook een moderne uitstraling.

Bespaar tijd en geld

Met LED-videowalls kun je content op de schermen realtime aanpassen. Met onze eenvoudige software en een training kan dat waar en wanneer je wilt.

Content laten uitprinten en (laten) vervangen is niet meer nodig.

LED-videowalls van The Ledwall gaan 8 tot 10 jaar mee en zijn betaalbaarder dan je denkt. Over de periode van 8 jaar gezien zijn ze zelfs voordeliger dan ouderwetse reclamedisplays omdat je bespaart op tijd en geld voor het vervangen van content.

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

Een LED-scherm is betaalbaarder dan je denkt. Bereken jouw offerte in één minuut!