LED-videowall huren of kopen?

LED-videowall kopen vaak goedkoper dan huren of leasen
Steeds meer bedrijven zijn overtuigd van de impact van een LED-videowall en zetten deze vaker in om hun boodschap over te brengen aan hun klanten. Wat men niet weet is dat het kopen van zo’n LED-videowall bij The LedWall vaak voordeliger kan zijn dan leasen of huren. Door gezamenlijke inkoop met grote spelers wereldwijd kan The LedWall LED-schermen 40% tot 50% goedkoper aanbieden dan de markt.

Rekenvoorbeeld:
Huur: Stel je huurt 1 week een outdoor LED-videowall met een Pixel Pitch* van 10 mm en een afmeting van 12 m2. Dit kost (in Nederland) gemiddeld € 3.000,-. Als je dit scherm 6 weken huurt kost het € 18.000,-.

Koop: Als je dezelfde LED-videowall koopt, kost het scherm bij The LedWall ook € 18.000,-, maar dan eenmalig. De komende 10 jaar betaal je daar niets voor, want zo’n LED-videowall gaat 10 jaar mee.

Kortom; je kunt net zo goed een LED-scherm kopen bij The LedWall dan dat je dezelfde scherm 6 weken lang huurt! 
Daarnaast denkt The LedWall graag met je mee over de betalingsvoorwaarden zodat gespreid betalen mogelijk is.

Kopen, leasen of huren?
Als je een LED-scherm nodig hebt voor enkele dagen zoals bijvoorbeeld een evenement of een eenmalige actie, blijft huren natuurlijk een goede optie. Wij van The LedWall denken graag met je mee en geven je graag vrijblijvend advies op basis van je wensen en situatie. Daarbij kijken we altijd  naar welke mogelijkheden er zijn en wat het voordeligste is voor jou met het beste resultaat.

* Pixel Pitch is de afstand in millimeters tussen de LED-punten op een scherm. Hoe kleiner de Pixel Pitch, des te meer beeldpunten er zijn op een oppervlakte en des te scherper een beeld zal zijn. De Pixel Pitch bepaalt in grote mate de prijs van een LED-scherm.